Har bestämt mig för att bli en så kallad gamer girl och kastar mig därför ut i konsolvärlden med detsamma! Har köpt Xbox live gold 12 månader-paket och har alltså allt klart för nästa år J

Ja, jag har också fått en släng av spelfebern som råder i världen för tillfället! Jag har visserligen alltid tyckt om tvspel, datorspel och allt annat som handlar om att spela. Det är superkul och är ett jättebra tidsfördriv för när man har tråkigt eller vill avreagera sig. Det har varit lite tufft för oss tjejer dock att komma in i ”gemenskapen”, men vad gör man liksom inte för att göra något man tycker om?!

Tycker det är super med brudar som läser till speldesigner, speljournalist, och lär sig programmera och vad det nu finns för övriga fält bara för att kunna följa sina drömmar om att få jobba med spel på företagsnivå. Hade jag haft det drivet som krävs för att göra något sådant så hade nog jag också gjort det! Men jag är ändå ung och har hela framtiden framför mig. Kanske blir det ändå en karriär inom spel? 😉

I vilket fall så köpte jag ett xbox live gold 12 månader-paket för Xbox One så att jag har hela året utstakat för mig. Nu ska här spelas! Jag hoppas på en hel del grymma spel under året, helst partyspel så man kan bjuda hem girlsen och en och annan kille för lite kvalitetstid tillsammans framför skärmen.

Under tiden som jag väntar på att julen rullar förbi så att jag kan börja spelåret så skulle jag vilja fråga er läsare – vad spelar ni? Och på vad? PC eller konsol? Vilken konsol är bäst? Dela med er i kommentarsfältet vetja! Tänk på att jag alltid är sugen på att få speltips, speciellt när det kommer till Xbox One som jag hört har ett ganska begränsat antal spel?

Ses på spelfältet allesammans!