Inte nog med att jag glömde de där nedrans servetterna till julbjudningen, nu lagom till jul så har jag glömt att köpa nya stekpannor!

Jag är ingen kulinarisk expert direkt.

Jag gillar att köpa hem mat eller hålla det så simpelt som möjligt. Maten ska vara enkel att laga, och eftersom jag är en stackars tonåring med knappa resurser så får jag dessvärre förlita mig på väldigt få pengar och resurser.

Det får bli ett stopp på hämtmat och dylikt nu! Jag måste börja tänka ekonomiskt, därför är det lite pinigt att mina stekpannor sedan länge är utdaterade. Jag tror de är från förra lägenhetsägaren, jag flyttade ju som sagt in här senast i höstas.

Provade att laga lite rätter under förra veckan och stekpannorna höll verkligen inte måttet. Grät en liten skvätt i ren frustration och gick runt i lägenheten och suckade ljudligt. Sen bestämde jag mig för att köpa nya stekpannor. Men icke! Nu sitter jag här och har fortfarande inte fixat en vettig stekpanna till jul, så jag antar att jag får laga skruttiga köttbullar och tröga prinskorvar som fortfarande är lite kalla inuti och sånt. Usch!

Det är verkligen otroligt hur konstigt mycket det spelar roll med en bra stekpanna. Jag har alltid skyllt på spisen faktiskt. Men vissa stekpannor är sämre än andra på att ta upp värme, eller att distribuera värmen korrekt, och så får man riktigt tråkiga och ganska äckliga rätter som följd. Föreställ er en tacoskväll med halvbrynt köttfärs eller nåt.

Nej, får bli att konsultera päronen eller surfa in på fix-universals sida och se om de har något vettigt i lager. Vet att de har typ Gastroluxstekpannor eller nåt, har hört att det ska vara bra.

Jag är dock öppen för förslag! Har ni några tips på riktigt grymma stekpannor – snälla, bjud på dessa i kommentarsfältet! Vill inte säga att jag är desperat men nog är jag liiiiiite crazy över detta, haha!