Mamsen kom förbi nyligen och berättade att det är dags att investera lite tid och kärlek i min pålle som jag har på gården i barndomshemmet. Så nu är det läge för oss båda att kila och köpa lite stallinredning till stallet!

Ja, det kanske jag har glömt att nämna! Jag har ett visst ridintresse och har självfallet också min egen häst att sköta. Sedan jag börjat växa upp så har intresset falnat lite dock, jag har gett upp ridsporten och så vidare, men klart är att jag rider lite då och då. Det är avkopplande och kul att ta hand om ett djur, samtidigt som man får mycket tillbaka. Hästar kan vara väldigt kärleksfulla och hängivna! Det värmer när ens mänskliga relationer ibland inte fungerar, att ha en trogen vän vid sin sida i vått och torrt.

I vilket fall som helst så kom mamma förbi när jag gjorde hemläxan (för en gångs skull 😉 ) och frågade om det inte var tid för min pålle, Hoppsan, att få en liten renovering i sitt stall. Hon tyckte att det gått för lång tid sedan sist vi inredde stallet och tyckte att vi skulle starta upp ett litet projekt för att öka livskvalitén ytterligare för Hoppsan. Jag blev överlycklig över mammas beslut och hoppade på projektet direkt!

Nu har vi mest åkt omkring och kollat efter praktiska lösningar, och visst, en del har vi hittat i butiker. Men jag är ändå en del av IT-generationen, då gäller det att utnyttja det! :)

Jag har surfat nu under större delen av dagen och tror mig ha funnit en perfekt webbplats för just detta ändamålet – Kellfri.se! De har ett ganska brett utbud och morsan sa att priserna ligger på en helt klart godkänd nivå. Så nu gäller det att ta fram morsans kort och börja handla! Ses snart :)