Iiih! Jag har på förhand pressat mamma på vilken sorts julklapp jag får! Det blir en ungdomsresa – Magaluf är destinationen! Jag är så hypad!!!!

Jag är en ganska otålig tjej.

Visst har jag fått frågan om jag har ADHD eller något sådant eller om det är något fel på mig, men jag har aldrig kunnat sitta still eller ta det lugnt och fundera på saker i lagom takt. Jag har ständigt varit på språng, är alltid på väg till nästa projekt och hittar ständigt en eller annan grej att distrahera mig själv med. Det bara blir så! Men nog om det!

Det är nämligen min ivrighet som gör att julklappar och andra planer för julafton sällan undgår mig. Mamma speciellt är särskilt känslig för mina ”attacker” och har svårt för att hålla hemligheter när jag väl drar igång med mitt nyfikna letande efter hemliga presenter och julgåvor!

Hehe, jag är så glad att jag knappt kan skriva koncentrerat och sammanhängande. Jag ska försöka förklara hur jag fick reda på det. Det var inget speciellt egentligen, men jag blev ändå superglad!

Jag stack över till päronen för en liten blixtvisit och frågade dem om bland annat stekpannorna som jag skrev om i ett tidigare blogginlägg, och sen mynnade det ut i det sedvanliga snacket om hur alla mår, vad alla gör, vad händer nästa vecka, bla bla bla. Sånt som alla familjer gör med och mot varandra, ni vet. I alla fall så frågade jag om inte mamma skulle ta en liten paus med pappa på någon semester, för att de jobbat så hårt på det senaste. Då råkade mamma försäga sig! Hon sa att det är min tur att ”relaxa” och åka på en riktig ungdomsresa till Magaluf med mina vänner, något som jag tjatat om att jag velat göra i eeevigheter!

Jag tjöt som en gris, jag var sååå lycklig!

Nu ska jag fundera på hur jag ska planera upp ungdomsresan med mina girls, vi hörs! J