När våren nu kommer så är det dax att fixa saker som inte kunde ordnas under höst- och vinterhalvåret. I min familjs fall är det takpannorna som ska målas.

… Det betyder också att jag fick i uppdrag av päronen att trolla fram ett vettigt gäng som skulle kunna göra det åt oss. De har varken tid, ork eller skickligheten som krävs för att göra jobbet bra sa dem, och det lät vettigt tyckte jag, så jag åtog mig att söka efter en firma eller dylikt som skulle kunna genomföra detta och arbeta fram ett riktigt bra slutresultat!

Eftersom jag inte är född igår så gjorde jag inget löjligt som att ringa eller kolla i gula sidorna eller fråga vänner och bekanta, utan jag tog steget och sökte på ”måla takpannor Göteborg” på Google då jag aldrig blivit besviken på vad som brukar komma upp där. Mina föräldrar brukar ju gå enorma omvägar för att få lite hjälp, som annars hade kunnat sökas upp enkelt via Google, så då är det väl inte så konstigt att jag fick denna uppgiften som läxa istället.

Jag kollar för närvarande igenom sökresultaten och medan många ser bra ut och andra ser mindre pålitliga ut så fastnade jag ändå för Fixer – det står ju i namnet att de fixar saker! Deras hemsida är förtroendeingivande och så vitt jag vet så har de bra priser, goda referenser och verkar vara ett gott gäng som känns personligt och effektivt och som kan sina saker. Super liksom!

Nu blir det förmodligen att kompilera vad det hela handlar om och presentera det snyggt för mamsen och pappsen, sen vet man ju inte om de vill eller inte eller om de helt sonika skiter i det helt, takpannorna är väl inte så pass viktiga att de behöver målas till varje pris tänker jag. Vi får se helt enkelt! :)