Jag nämnde ju för en tid sedan att mina päron skulle prata med Tomt AB i Trollhättan gällande fastigheter och sånt? Jo, det visade sig att de ska köpa lagerlokaler där, och nu behöver vi leasa truckar för att transportera saker till Trollis.

Okej, så det blev kanske inte en lägenhet för mig till slut, även om pappa lovade mig att han skulle reda ut det dära, men lagerlokalerna i Trollhättan innebär ändå något positivt för mina föräldrar, och det gör mig glad trots allt. Om de ser något finansiellt värde i att göra så så stödjer jag ju så klart mina päron. I vått och torrt! Det är så en väluppfostrad och duktig dotter ska bete sig. Mina föräldrar har verkligen gett mig en god värdegrund :)

I alla fall så får vi leasa truckar, och det skötte pappa till slut. Jag hörde honom på telefonen när jag var på besök, han snackade med Unicarriers eller något sådant av vad jag kunde utröna. Det verkar bli en hel del truckar som måste leasas också, men det gör nog inget. Det är snarare väldigt spännande. Hoppas att allt löser sig för mina föräldrar! De är de bästa!

Frågan är vad som ska rymmas i lagerlokalerna, ingen har riktigt berättat för mig vad det kommer innebära för oss så sett. Mina föräldrar knegar på på respektive jobb och har så klart sina grejer att ta hänsyn till, men vart faller detta in? Ett eget projekt kanske? Vem vet?

I vilket fall får vi vänta och se. Jag tror nog att det kommer gå bra. Dessutom kommer jag ju att få se Trollis! Jag ska nämligen hänga med på flytten dit. Kanske spana in lite lägenheter? Vem vet 😉

Är det någon som läser som har erfarenhet av Trollhättan förresten? Dela gärna med er av era tankar i så fall!