Nästa vecka ska mamma och pappa till Tomt AB i Trollhättan för att kolla på lägenheter i ”Trollis” – för att kanske fixa ett alternativt boende!

Julen har varit super för övrigt!

Nu är det dock så att jag fick reda på att mamsen och papsen redan bokat möte med Tomt AB om lägenhetsinformation i Trollhättan, eftersom de är sugna på att skaffa ett till boende som de kan åka till då och då och ta hand om, alternativt hyra ut det och på så vis tjäna passiva pengar. Det tyckte jag lät vettigt. Lite underligt och kanske lite dåligt med tanke på vad som skett i Trollhättan, men jag litar på mina föräldrar!

Jag tror jag kan kila iväg för att köpa lite nyårspresenter till päronen under mellandagsrean, medan de är borta, så att det blir en rolig överraskning när vi väl väntar in det nya året!

Hoppas att de hittar något fint i Trollywood och att kanske till och med jag kan flytta hit, det är lite segt att sitta i den här dassiga ettan som jag lever i just nu. Får hålla tummarna för att jag kan få något utav detta också! 😉

Tjingeling!