I år är jag tidigt ute, då det är balen som gäller detta året. Nån gång i april/maj kommer jag och klasskompisarna festa loss med resten av skolan och då gäller det att skaffa den bästa balklänning Göteborg kan erbjuda!

Whew! Jul och nyår flög verkligen förbi, och då brukar jag ändå klaga på att dagarna går långsamt och att jag inte kan växa upp fort nog. Nu var det som att jag vaknade upp i januari och bara: vad hände?!

Inget mer med det dock, nu är det bara att se fram emot 2016 med lika stor entusiasm som jag hade under 2015. Inte svårt att känna en viss iver då en viss person kommer att ta sin student i år! Kommer bli skitkul. Hoppas studentfestandet inte går överstyr, men man vet ju aldrig med mig. Haha 😉

Nu gäller det dock att sikta in sig på ett av de stora evenemang som kommer att ske detta året, nämligen vårbalen! Man kan väl säga att det är en slags förfest och introduktion till avslutet med klassen och skollivet överhuvudtaget, och då krävs det att vi avslutar det hela med en riktig brakfest! Kan knappt bärga mig, det är därför det ska bli så kul att fiska efter förberedelser redan nu i januari och februari.

I vilket fall blir det att leta balklänningar runtom i Göteborg till balen, och jag har väl kikat ut ett par butiker alla redan. Man får vara noga med klänningar i detta landet – vi lever inte i Italien eller Frankrike eller liknande, direkt! Därför krävs det att man hittar någon som har en sjukt bra skräddare, eller så siktar man på en butik som importerar, eller en butik som har både och. Har ögnat in Remanns och tror att de uppfyller mina krav! Grymma skräddare och material direktimporterat från Italien till ett bra pris.

Nej, nu måste jag kila! Hörs senare!