Vaknade upp i morse med lite smärta i ryggen. Vet att jag läste i någon artikel någonstans att det kan vara tecken på att en stroke kan vara på väg .  Men jag är för ung för sånt det får ju bara gamla..eller???!! Jag har slarvat med både träningen och kosten det senaste och är medveten om att jag måste förbättra min livsstil. I samma veva tar jag fram mobilen för att leta reda på en hopfällbar elcykel som är snygg, praktisk och ta mig till jobbet uppför dom branta backarna.  

Har tröttnat på att alla gnäller och tycker sig om sig själv idag..speciellt alla vi unga. Jag menar alla vi stöter på trubbel i livet, det handlar mer om vad man gör åt saken för att ta sig upp och ut som en vinnare. Så som jag nu då jag börjat på mitt nya jobb och får ta buss och byta till en annan. Då kom jag på en idé att jag ska börja cykla nu när det ändå börjar blir varmt och skönt ute. Problemet är att jag inte har en cykel för tillfället. Vet inte varför jag just kollade in en elcykel…eller jo kanske för att man är lite trött på morgonen och inte är välbyggd med värsta kondisen för att ta sig an alla 4 backarna innan kontoret. Dessutom så  är det skit bra att det går att fälla ihop så som den jag hittade för då tar den ingen plats och ta med den inomhus. =)

Det gäller att investera lite i livet och inte bara leva för nuet, vad är då inte bättre än att köpa sig en cykel som ger mig alla dom goda bitarna i livet. Det kommer vara ekonomiskt bättre för mig eftersom att jag kommer att spara pengar i det långa loppet genom att inte behöva köpa busskort. Förhoppningsvis så kommer detta även trigga mig att börja träna igen…efter sommaruppehållet då! 😉

Jag håller på att smida en plan så att jag kan få med mig mina vänner på detta, åtminstone en utav dom. Man vill ju liksom inte cykla runt själv som en utstött person ur vargflocken. Jag har redan tänkt ut några platser som är värda att ta en utflykt till.  Jag och mina bästa vänner har ett favorit ställe som vi har döpt DV – “divornas värld” och det tar ca 30 min att ta sig dit från mig. Det är uppe på ett berg där man ser ut över havet och vänder man sig åt andra hållet så ser man stan.

Namnet representerar mig och mina tjejer som ska ta över denna planet en vacker dag!!!

Puss och Kram <3