Nu är det dags för löning och jag mina ladysfriends har spikat en riktigt galet utekväll! Det blir skumpa, dans, bar, mer dans, kanske på borden t.o.m!  =)  Vi tänkte dock grunda kvällen med ett besök på min favvo restaurang! Det är såklart tapasdax på El Toro Bravo i Göteborg. Ska bli så sjukt spännande!

Det bästa perioden på året är kommen, denna tid så får man  livet och hoppet tillbaka in i själen. Ni vet själv när man vaknar på morgonen vare sig man ska jobba,  gå till skolan eller bara ledig så är det alltid lika härligt och glädjande att vakna upp till solsken trotts att det kan påverka sömnen lite.  Jag har sagt till mig själv att denna sommar så ska jag vara öppen för allt, det kan låta konstigt när jag säger det så haha, jag menar mer att jag ska tacka ja till aktiviteter som uppstår. Personligen så har jag alltid varit av den karaktären som vill veta exakt i detalj vad, hur och när saker och ting ska ske. Men i år så hade jag som nyårs löfte att slänga mig in i leken när den uppstår!!

Ett bra exempel på att jag är på rätt väg är när jag och min ena kompis bokade biljetter till en konsert när vi var lite smålulliga =)

Medan mitt gamla jag hade avbokat biljetten så sa min inre röst( och nej jag är inte sinnessjuk, haha) Lets do it!!  Man får tänka lite som en legendarisk rockstjärna eftersom att dom vet inte vad morgondagen innebär. Konserten vi ska på är för oss fantaster som växte upp på 90-talet trotts att jag  blev tillgjord senare på nittio talet men ändå har minnet kvar då föräldrar, äldre syskon och  bekanta som spelar upp episka låtar och dom sköna beats man hör ute på dansgolven.

Att shoppa med lite alkohol i blodet kanske är min grej då jag spärrar hjärnan och utesluter mitt kritiskt tänkande. För någonstans så framhäver man sina känslor och beteende starkare när man är on the buzz!!! En sak är klar och det är att jag ska inte utföra farliga mission när jag är påverkad tro mig när jag säger det men 9/10 gånger så slutar man på sjukhuset och det vill inte jag, då kan man hälsa hem.

Nu ska fina fröken förbereda sig inför kvällen och planera med vännerna vad dresskoden är för ikväll…klart man ska matcha 😉

 

Ta hand om er alla finisar där ute..Pöss och kram =)